Zaterdag 24 juni 2017 Tango á la Carte - Alkmaar

Tango Alkmaar 2017
Tango à la Carte is het jaarlijks terugkerend meerdaags evenement in de regio Alkmaar. In 2017 vindt het festival plaats van 23 t/m/ 25 juni

​Zaterdag 24 juni       De Grote Kerk,  Koorstraat 2, Alkmaar

Menig tangodanser heeft al eerder kennisgemaakt met de Pleinzaal bij de maandelijkse salon Las Campanas van TangoArt. De zaal is ruim, heeft een geweldig fijne dansvloer en een schitterend uitzicht op de Grote Kerk in het centrum van Alkmaar. Met de tangomuziek van DJ Claudia en haar pittige cortina’s wordt het gegarandeerd een prachtige avond.
13:00-17:00u    'TangoMarkt '    entree gratis

In het schip van deze majestueuze Gotische kerk kan door liefhebbers gedanst worden op de muziek van DJ Bert Manck, afgewisseld met de livemuziek van het gitaristenduo  ‘Camusto’ van Mark Boesveld en Ton Mulders.

En dan zijn er de kramen met  o.a. tangoschoenen, tangotekeningen en schilderijen, kaarten, sieraden, tweedehands tangokleding en een echte ijscokar. En voor een massage van de vermoeide voeten kan men terecht bij  masseuse Kyra Hoogzaad.

15:00-15:45  uur Een  gratis kennismakingsles met de Argentijnse Tango door Crista & José Luis (tangodocenten van Luz de Luna).

Aanmelden hiervoor is niet nodig!
                                              
19:30-24:00u  Noche de Tango    entree : € 20,-

(in de voorverkoop voor Vrienden € 15,-*)
 
Met DJ Arjan Sikking (El Irresistible), live muziek van Tango Orkest Amsterdam en performance van Carlos en Mirella.

En de hele avond zijn er de kramen van de TangoMarkt.

op de entreekaart voor de ‘Noche de Tango’. Vrienden krijgen vooraf een code toegezonden. Let op! Deze korting geldt alleen in de voorverkoop en voor één entree per Vriend.

Mariposita contactgegevens:

Mariposita email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer Mariposita dansschoenen (+31) 0184-663377
Mariposita mobiel (+31) 06-30088877

arrow white grey  adres en plattegrond

Mariposita qrcode

QR Code